Last visit was: It is currently Sat Sep 11, 2010 01:07

All times are UTC + 3 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Agility MM meeskonna koostamise reeglid
PostPosted: Mon May 31, 2010 00:45 

Alice wrote:
Aga ka esimesed kolm pole mitte kehvad koerad. Kaks väga ägedat puudlit ja tänavune Eesti meister Tika.

Just nii, igati nõus selle väitega.

Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon May 31, 2010 01:01 

KristinaL wrote:
PS: ja aru ma ei saa, mida, Kalle, sa praegu tõestada tahad?

Ma konstateerisin ainult fakti. Kõik asjassepuutuvad ettepanekud on selle teema eelnevates postitustes kirjas.

Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon May 31, 2010 10:34 

Kalle wrote:
KristinaL wrote:

Ma konstateerisin ainult fakti. Kõik asjassepuutuvad ettepanekud on selle teema eelnevates postitustes kirjas.

Ausalt, see ei näe sedasi välja.

Vaadates lõplikud tulemused, ma ütleks et need on väga loogilised. Ees on väga edukad paarid, kes seda tõestasid aasta jooksul ja kõigil on näidata ka värsked tulemused. Välja arvatud Kalle ja Queeny.

Ja väga tore on, et ka varupaarid on tugevad. See tähendab, et meil ikka agility areneb õiges suunas.

Minule tundub, kui teeks mingeid muudatusi, lõpptulemus oleks ikka umbes sama. Kas teeme muudatused muudatuste pärast?
Ja kui mõni noor koer see aasta ei saa koondisse, kuigi aasta jooksul jõudis A1'st kiiresti A3'sse ja isegi kogus punkte mis annavad võimaluse kandideerida, ju siis see pidi nii olema. Las tuleb kogemus juurde ja usun et järgmisel MM'l nad on kindlad ja tugevamad osalejad.

Ja olen nõus Piretiga. Kui keegi esikolmikutest ise teab, et tema või tema koer tegelikult ei ole vormis, siis oleks aus sportlase tegu loobuda oma kohast.
Nii ma ise tegin 2 aastat tagasi. Ja ei kahetse.

Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon May 31, 2010 10:56 

Kalle wrote:
KristinaL wrote:

Kalle, kas Sa pead silmas ettepanekuid, et Eesti meister pääseks automaatselt MM-i koondisesse ja loeksid lühema perioodi võistluste koondtulemused? Kas oled need huvipärast kokku arvestanud? Huvitav oleks tõesti näha, kas ja kui palju MM-i koondisesse kvalifitseeritute nimekiri üldse muutuks. Kui juba kaaluda sellist muudatusettepanekut, siis peaks nn testaastate jooksul tegema ka antud statistikat.

Aga väljajäänutest niipalju, et MM-i koondisesse ei jõudnud ka Anne Rika, kes on ilmselt hetkel üldse kõige kiirem A3 koer. Aga sport on nagu ta on, ebaõnn, vigastused jms mängivad seal väga suurt rolli.

Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon May 31, 2010 11:09 

Kalle wrote:
Inga wrote:
Kalle, meie praegused reeglid on sellised, et kui me Tuutuga oleme piisavalt head, siis on meil võimalus kvalifitseeruda küll ;)
Eelduseks on kiired ja veatud sooritused, eksole.

Ma ei tea mida eneseanalüüs teil soorituste kohta ütleb, aga punktitabeli järgi, kui eest keegi ei loobu, olete te varupaar.

Kalle, kui sind minu enese- ja/või sooritusanalüüs huvitab, siis selle kohta saab lähiajal (kui Elioni ilmastikust ja puude lehestikust sõltuv traadita internet seda võimaldab) lugeda minu blogist ;)
Jah, punktitabelis oleme me varupaar. Punktid on punktid, ka MM-l. Ehk siis, ükskõik kui stiilne sooritus ka enne ja pärast disklafi pole, kajastub tulemustes ikkagi vaid disq ja 0-rada on 0-rada, nii punktitabelis, kvalifikatsiooni- kui ka maalimameistrivõistlustel.

Mina isiklikult olen tänulik võimaluse üle endale ja oma üsna "rohelisele" koerale veel aastakese jagu võistluskogemusi korjata. Ja rõõmus, et ei pea hakkama sel suvel koera treeninguid pushima, vaid kõik saab kujuneda rahulikult ja loomulikult.

Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon May 31, 2010 11:30 

Selgitan: Eelnevates postitustes sai Tuutut toodud ühe näitena, miks võiks punktikogumisperioodi lühendada.

Inga wrote:
Kalle, meie praegused reeglid on sellised, et kui me Tuutuga oleme piisavalt head, siis on meil võimalus kvalifitseeruda küll ;)
Eelduseks on kiired ja veatud sooritused, eksole.

Siit lugesin välja:
*) et soovisite 2010 MM-le minna;
*) et olite praeguste reeglitega rahul;
*) et soovisid häid sooritusi teha.

Kalle wrote:
Ma ei tea mida eneseanalüüs teil soorituste kohta ütleb, aga punktitabeli järgi, kui eest keegi ei loobu, olete te varupaar.

Küsimuse mõte siis oli:
*) Kas tegite enda arvates häid ja kiireid sooritusi? Kui eneseanalüüs ütleb, et ei teinud, siis esimese väite alusel, võib arvata te ei soovigi veel sellel aastal MM-le minna.
*) Kui tegite enda arvates piisavalt häid tulemusi ja soovisite igati 2010 MM-le minna, siis antud reeglite alusel see punktitabeli järgi veel ei õnnestunud.

Inga wrote:
Mina isiklikult olen tänulik võimaluse üle endale ja oma üsna "rohelisele" koerale veel aastakese jagu võistluskogemusi korjata. Ja rõõmus, et ei pea hakkama sel suvel koera treeninguid pushima, vaid kõik saab kujuneda rahulikult ja loomulikult.

Vastus olemas.

Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon May 31, 2010 11:56 

Alice wrote:
Kalle, kas Sa pead silmas ettepanekuid, et Eesti meister pääseks automaatselt MM-i koondisesse ja loeksid lühema perioodi võistluste koondtulemused?

Jah , kuna katsevõistluste teema jäi enamusele väga kaugeks, siis vahepealse alternatiivina võiks perioodi lühemaks teha ja EMV võitja automaatselt koondisse.

Alice wrote:
Kas oled need huvipärast kokku arvestanud? Huvitav oleks tõesti näha, kas ja kui palju MM-i koondisesse kvalifitseeritute nimekiri üldse muutuks. Kui juba kaaluda sellist muudatusettepanekut, siis peaks nn testaastate jooksul tegema ka antud statistikat.

Ma arvan, et selline statistika annab moonutatud pildi. Kui periood muutub, võib muutuda ka võitlustel osalemise sagedus ja vormiajastus.

Eks ma aegajalt (2008 alustasin reeglite muutmise ettepanekutega) üritan jälle trummi taguda, vahepeal küll väsin vastu seina jooksmisest ära , aga puhkan ja taon edasi. Võtab see siis aastaid või aastakümneid :).

Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon May 31, 2010 12:04 

KristinaL wrote:
Ja olen nõus Piretiga. Kui keegi esikolmikutest ise teab, et tema või tema koer tegelikult ei ole vormis, siis oleks aus sportlase tegu loobuda oma kohast.

Ei ole see asi nii must-valge. Hetkel me pole vormis, aga 4 kuu pärast võib-olla juba oleme. Kas peaks nüüd kohast loobuma?

Offline Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon May 31, 2010 12:18 

Kalle wrote:
KristinaL wrote:

Ei ole see asi nii must-valge. Hetkel me pole vormis, aga 4 kuu pärast võib-olla juba oleme. Kas peaks nüüd kohast loobuma?

Ma kirjutasin, mitte sinust, vaid üleüldse. Ära võtta isiklikult.
Võib olla olete 4 kuu pärast üldse oma parimas vormis. Seda sa vast ikka suudad kas või natukene ennustada. Kendzi puhul vastus oli üks.

Offline Profile  
Reply with quote  
Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 3 hours [ DST ]